ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Fasády z kamene a obklady do exteriéru

Často kladené otázky (FAQ)

Obklady z přírodního kamene se díky svému vzhledu a vlastnostem hodí na jakékoliv místo a své použití mají v exteriéru na fasády, sokly domů, ploty, plůtky apod.

Nejčastěji se používají dva typy uchycení kamenného obkladu

Uchycení kamenného obkladu lepením

Tato metoda se používá pro obklad domu či budovy do maximální výše cca 6 metrů. Vhodný materiál pro lepený obklad je pískovec, vápenec, mramor, žula, travertin od tloušťky 1 cm.

Vzdušné uchycení kamenné fasády

Tento způsob uchycení lze použít pro jakýkoliv dům či budovu, bez omezení výšky. Vhodný materiál pro vzdušný systém je pískovec, vápenec, mramor, žula, travertin od tloušťky 2 cm. Dodáváme přírodní kámen pro různé systémy. Dle dohody, lze provést zkoušky odolnosti zvoleného materiálu. Vzhledem k individualitě staveb a rozsáhlosti různých systému uchycení nás pro více informací kontaktujte.


Kamenné obklady Piedra, realizace

Všechny typy přírodních kamenů (mramor, žula, travertin, vápenec, pískovec) jsou k vidění v naší vzorkové prodejně, kde máme více něž 70 vzorků nejrůznějších barev a odstínů. Většinu formátovaného i deskového obkladů máme ihned SKLADEM v ceně od 599 Kč. Bližší info viz., E-SHOP / Katalog

Více fotografií


Možná hledáte ...

Kontaktujte nás

Vaše osobní údaje zadané do formuláře budou použity k odeslání odpovědi.
Odeslání zprávy. Všechna pole označená (*) jsou povinná.

Kamenný koberec

Interiéry z přírodního kamene

Exteriéry z přírodního kamene

Přihlášení / registrace